Skip to content

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +30 210 9967510-5

Company    Quick Check    Science    Lab    FAQ    Partner

Capture

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΣΤ ΓΙΑ IGG ΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Το ImuPro ανιχνεύει IgG αντισώματα σε τροφικά αλλεργιογόνα σε εργαστηριακή ανάλυση υψηλής ποιότητας – με ακρίβεια και αξιοπιστία

Το δικό σας τεστ για μια IgG τροφική αλλεργία θα διεξαχθεί από ένα εξαιρετικά επαγγελματικό και εξειδικευμένο in vitro διαγνωστικό εργαστήριο. Το εργαστήριο θα αναλύσει το δείγμα ορού ή τριχοειδικού αίματος και θα προσδιορίσει την παρουσία συγκεκριμένων αντισωμάτων IgG σε μια ευρεία ποικιλία τροφίμων. 

Τα αντισώματα ανιχνεύονται με βάση την ικανότητά τους να συνδέονται σε συγκεκριμένες πρωτεΐνες από έως και 270 αναλυμένα τρόφιμα. Με βάση τα αποτελέσματα του τίτλου αντισωμάτων, τα τρόφιμα ταξινομούνται στη συνέχεια σε τρεις ομάδες: “χαμηλό”, “υψηλό” και “πολύ υψηλό”.

lab-procedure-1[1]

Βήμα 1

Οι πρωτεΐνες των τροφίμων δεσμεύονται στην επιφάνεια μίας πλάκας. Κάθε μία από αυτές τις πλάκες επεξεργάζεται με διαφορετική τροφή.

lab-procedure-3[1]

Βήμα 2

Μετά από αυτό, το δείγμα σας ανιχνεύεται μέσα σε αυτές τις κοιλότητες κατά τη διάρκεια της ανάλυσης. Εάν το δείγμα σας περιέχει συγκεκριμένα αντισώματα IgG για ένα συγκεκριμένο τρόφιμο, τότε αυτά θα συνδεθούν με τις πρωτεΐνες τροφίμων, οι οποίες δεσμεύονται στην κοιλότητα της πλάκας, όπως θα έκαναν και στο σώμα σας.

lab-procedure-7[1]

Βήμα 3

Αυτή η δέσμευση στη συνέχεια απεικονίζεται με χρωματομετρική αντίδραση. Επιπλέον, ευαίσθητες συσκευές μέτρησης προσδιορίζουν την ποσότητα των δεσμευμένων IgG αντισωμάτων. Για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εργαστηριακή ανάλυση, παρακαλώ επισκεφτείτε το Εργαστήριο.

Τα τρόφιμα ταξινομούνται στη συνέχεια σε τρεις ομάδες με βάση τα αποτελέσματα της συγκέντρωσης αντισωμάτων:

  • Χαμηλό
  • Υψηλό
  • Πολύ υψηλό

Οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις των IgG αντισωμάτων, που προσδιορίζονται από το τεστ, δεν αντανακλούν απαραίτητα την εμφάνιση ή τη σοβαρότητα των κλινικών συμπτωμάτων. Προσφέρουν τη βάση για δίαιτα αποκλεισμού και δοκιμασίας πρόκλησης. Το ImuPro σας καθοδηγεί σε αυτή τη διαδικασία με τρεις φάσεις: τη φάση αποκλεισμού, τη φάση δοκιμασίας πρόκλησης και τη φάση σταθεροποίησης. Μάθε περισσότερα!

Σημείωση: Το ImuPro δεν εξετάζει κλασικές IgE αλλεργίες (τύπου Ι) ή δυσανεξίες στη λακτόζη, τη φρουκτόζη και την ισταμίνη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να εφαρμόζονται ειδικά συστήματα εξετάσεων.

test-evaluation[1]
Skip to content